ZO® Skin Health bőrápolás és bőrterápia

A ZO Skin Health filózófiájának központi eleme egy olyan arcápolási rutin , amely ciklikus körfolyamatként érvényesülve segít az egészséges bőr kialakításában ás fenntartásában.

A hatóanyagok egyedülálló összetétele és a speciális bejuttatási technológiák alkalmazása lehetővé teszi, hogy mindenki megtapasztalhassa a folyamatosan egészséges bőr élményét, kortól, nemtől és egyedi bőrproblémától függetlenül.

A tudomány és bőrápolás közötti dinamikus kapcsolat a ZO® Skin Health létének esszenciája, melynek célja a bőrproblémák hatékony megoldása, helyreállítva bőrünk természetes funkcióit, létrehozva és egy életen át fenntartva az egészséges és szép bőrt.

Klinikánkon elérhető a ZO® 3 Step Peeling hámlasztó kezelés is. Ez a kifejezetten intenzív, mégis biztonságos peeling teljes bőrfelszíni és mély megújulást eredményez, rövid regenerációs idő mellett. A kezelés három lépcsőből áll: a savkoktél felvitele után 6 %-os retinol krémet teszünk az arcbőrre, mely a sav által megnyitott réseken keresztül elér a bőr irharétegébe, és úgy hat a kollagént és elasztint termelő sejtekre, mint egy bomba. Beindítja ezen sejtek újraaktíválódását. A kezelést követő ötödik-hatodik napon az intenzív hámlást követően a bőr teljesen megújul: egy erős, egészséges, homogén, ellenálló, új bőr képződik, mely feszes és látványosan megújult lesz. A „bombaként” ható retinol pedig tovább dolgozik a bőr irharétegében, és folyamatosan fokozza a bőrtónust és simítja ki a ráncokat. A kezelést kifejezetten ajánljuk akne-hegek korrekciójára, rozáceás bőr gyógyítására, napkárosodás okozta pigment-problémára illetve ráncok elleni anti-aging kezelés részeként. ZO® Medical vagy Skin Heath termékekkel előkezelt páciensek végezhető a kezelés. Előkezeléshez minimum 8 hét szükséges.  A páciens 1 hét után csodaszép, megújult bőrrel térhet vissza a hétköznapokba.


nyomtatási nézet

ZO® Skin Health konzultáció


ZO® Skin Health konzultáció
>